Продукти, які можуть замінити таблетки

0
-6
Продукти, які можуть замінити таблетки
Деякі медикаменти можуть стати зайвими, адже вчені з’ясували що продукти з легкістю можуть їх замінити.

Про це повідомляє Мета.

Насіння соняшника, або гарбуза

Насіння соняшник чи гарбузове насіння може допомагати при спазмах чи судомах. Чайна ложка насіння вдень зробить вашому організму чудову профілактику Якщо вас турбують набряки, це може свідчити про нестачу вітаміну В6, магнію і лінолевої кислоти. Всі ці елементи присутні в насінні соняшника.

Апельсини

Якщо у вас присутні висипання на шкірі, то варто включити в свій раціон ці цитрусові, адже вони містять вітамін С.

Макарони чи молоко

Аби позбутися стресу, варто випити склянку молока. Проте, якщо у вас непереносимість цього продукту, то варто додати в раціон то частку зернового хліба і макаронних виробів. Складні вуглеводи підвищують рівень серотоніну, що сприяє поліпшенню душевного стану. Також завдяки макаронам у вас буде відмінний настрій протягом тривалого часу.

Яблуко та морква

Якщо у вас проблеми з нирками, то свіжий фреш вам допоможе з цією проблемою, адже саме фреш допомагає очистити нирки. При проблемах із щитовидкою треба вживати яблука разом із насінням, тому що в ньому багато йоду. Якщо з'їдати в день 5-6 яблучних зерняток, то добова потреба в йоді буде повністю задоволена.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні