Відомий засновник американського гурту «Slipknot» помер уві сні

0
-1
Відомий засновник американського гурту «Slipknot» помер уві сні
У віці 46-ти років помер співзасновник відомого американського гурту «Slipknot» - Джої Джордісон. Смерть чоловіка настала уві сні ще 26 липня.

Про це повідомляє Обозреватель.

«Смерть Джої залишила в нас порожні серця і почуття невимовної печалі», – написали рідні Джордісона. Наразі, причини смерті поки не відомі.

Що відомо про музиканта

Джордісон грав з гуртом металістів з Де-Мойна, які називали себе «Pale Ones», а пізніше «Meld». У 1995 році він змінив назву гурту на «Slipknot».

Чоловік пішов з колективу у 2013 році, прокоментувавши це «особистими причинами». Проте, через декілька років він зізнався, що покинув гурт через неврологічне захворювання.

Крім того, Джордісон грав разом з гуртом «American Head Charge». У 2007 році музикант заявив, що буде грати в турі з «KoRn» близько 5 місяців.

Джої також зайнявся продюсуванням, тому його першою роботою став альбом «Fire up the Blades» гурту «3 Inches of Blood».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні