41% українців згідні з думкою Путіна про «один народ»

4
-23
41% українців згідні з думкою Путіна про «один народ»
55% опитаних українців не погоджуються із заявою президента Росії Володимира Путіна, що "росіяни й українці - один народ".
Однак 41% опитаних згодні з цим.

Про це свідчать дані опитування Соціологічної групи Рейтинг, проведеного 23-25 липня 2021 року, пише gazeta.ua.

На сході України, а також серед прихожан УПЦ МП із такою думкою погоджуються понад 60%. Серед мешканців західного регіону, навпаки, понад 70% не згоді з цим. 80% виборців ОПЗЖ, партій Мураєва та Шарія погоджуються з тезою про "один народ".

Опитування проведене серед населення України від 18 років у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму й Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення.

Похибка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більш як 2%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-23

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
41%, це баняки,які проживають в південно-східних районах України.
Відповісти
Давайте проведемо по даному питанню загальнодержавний референдум з відеоспостереженням на дільницях, з фіксацією порушень, фіксаціями різного роду хулігансько-бандерівських проявів на дільницях, а народ України сам нехай проголосує і підтвердить: чи являються громадяни Росії, Білорусії та України єдиним народом. І я вас завіряю, що буде не 41%, а 81% громадян України, які проголосують та поставлять велику остаточну крапку, що ми є рідними та братніми народами.
Відповісти
З якого курника ти вискочило?!!
Відповісти
Оті сорок один генетичні москалі і зазомбовані хохли-недоумки!!! Восьмий рік отой "один народ" кошмарить Україну, вбиває наших військовослужбовців, а оті "довбні" вважають ворогів "аднимнародом"!!! Хм хоть в очі сци ...
Даже москальські генетики не вважають українців "аднимнародом"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні