--> Мертві щури та зруйновані пляжі: наслідки аномальної зливи у Одесі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мертві щури та зруйновані пляжі: наслідки аномальної зливи у Одесі. ФОТО

0
8
Мертві щури та зруйновані пляжі: наслідки аномальної зливи у Одесі. ФОТО
Відомий одеський курорт Аркадія після сильної зливи опинився в напівзруйнованому стані. Пісок змило в море, а посеред пляжу з'явилося озеро зі сміттям і мертвими щурами.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив Владислав Балинський. За словами одесита, "це результат жадібності одеських чиновників, які віддали все на самоплив".

Чоловік також у своєму пості попросив містян і відпочивальників бути більш розсудливими і тимчасово не купатися в брудній воді.

Судячи з коментарів інших користувачів, людей на напівзруйнованому одеському пляжі все одно повно, і вони продовжують купатися і засмагати.

"Людей повно, відпочивальників, що купаються, – тьма. Життя триває", "Навіть щур засмагає собі спокійно! Прекрасне місце!", "Жах який!", "Жах! Потрібно збирати гроші на інше море", "Найгірше, що людей, які там "відпочивають", це влаштовує. Невже вони нічого не бачать і не відчувають?", "Боляче дивитися на такі фото", – відреагували користувачі в коментарях.

Відповідно до заяв мера міста Геннадія Труханова, аркадійський зливовий колектор не справляється з такими опадами. Труханов має намір звернутися до Ради нацбезпеки і оборони України з проханням допомогти вирішити цю проблему.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні