Неймовірні секрети, які знала тільки одна людина

1
-7
Неймовірні секрети, які знала тільки одна людина
Тримати язик за зубами – особливе вміння, яким володіє далеко не кожен. Погодьтеся, що зберігати секрети досить непросто, особливо тоді, коли знаєш, що вони можуть повпливати на життя мільйонів людей.

Людина-пробка

Анджело Фатіконі – людина, яка досі вважається таємницею для вчених. Він народився у 1859 році і ще в дитинстві зрозумів, що може не тонути у воді. Коли подорослішав, то прийняв участь у фрік-шоу, де вразив усіх унікальними здібностями. Чоловік отримав прізвисько «людина пробка».

Вчені провели над ним тисячу дослідів, але що б вони не робили – чоловік не тонув. Медики згодом дійшли до висновку, що органи чоловіка були специфічними і не такими як у інших людей, проте не знайшли у нього нічого незвичайного. Фатіконі обіцяв частково поділитися з вченими таємницею того, чому він не тоне, проте помер у 1931 році так і не розказавши таємницю.

Безпровідна електрика

Ім’я Ніколи Тесла знайоме навіть далекій від фізики людині, адже це видатний вчений. Проте, не дивлячись на свою популярність, вчений не зумів втілити в життя свої ідею про безкоштовне забезпечення безпровідною електрикою всієї Землі. Ідея зводилась до того, аби побудувати високу вежу, яка зараз відома як «Вежа Тесли». Ця вежа мала використовувати іоносферу і нашу планету в якості електронних провідників, що зробило б електрику доступною в будь-якому місці на Землі.

У 1905 році Тесла почав проводити експерименти, аби втілити винахід у життя, але криза йому завадила і приготування зупинились. Тесла помер у 1943 році і забрав з собою на той світ секрет створення безпровідної електрики.

Великий Гудіні

Неймовірний ілюзіоніст Гарі Гудіні неодноразово шокував публіку. Наприклад, в 1907 році його закували у кайдани та кинули у воду, а він зміг вибратися звідти за 57 секунд. Взагалі, визволення з закритих ящиків чи водяних камер – стало коронними номерами Гудіні.

Перед смертю чоловік написав листа та закрив його у сейфі, де з його слів були описані секрети його найкращих фокусів. Гудіні наказав його відкрити через 100 років з дня його народження і у 1974 році нотаріуси публічно відкрили сейф. Проте він виявився пустим. Кажуть, що це був останній фокус містера Гудіні і свої секрети він забрав з собою на той світ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Безкоштовна електрика"? Ніі панове-це фантастика!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні