--> Затримали злочинців, які скоювали розбійні напади на пасажирів автобусів. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Затримали злочинців, які скоювали розбійні напади на пасажирів автобусів. ФОТО

0
-7
Затримали злочинців, які скоювали розбійні напади на пасажирів автобусів. ФОТО
Затримали учасників злочинної групи, які скоювали розбійні напади на пасажирів рейсових автобусів на Львівщині.

Про це інформує Національна поліція.

Усі зловмисники - мешканці Сумської області віком 18, 37 років та двоє 22-річних. Учасники організованої злочинної групи працювали за однією і тією ж схемою. На автовокзалах шукали жертв серед пасажирів. Переважно це були заробітчани, які повертались додому та могли мати при собі великі суми грошей.



Зловмисники входили до них у довіру та під різними приводами пропонували спиртні напої. Під час розпивання зловмисники додавали в алкогольний напій жертви сильнодіючу речовину, яка вводила її у безпорадний стан, після чого відвозили за межі Львова, відбирали гроші, гаджети, усе цінне майно та залишали на узбіччі.



Протягом січня-березня 2021 року організована група вчинила 18 розбійних нападів, поєднаних із насильством, незаконно заволодівши грошовими коштами потерпілих на загальну суму понад 680 тисяч гривень. Жертвами розбійних нападів стали мешканці Одеської, Херсонської та Львівської областей.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють причетність зловмисників до подібних кримінальних правопорушень, вчинених на території інших областей України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні