--> ПриватБанк блокує картки на 4 місяці: причини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ПриватБанк блокує картки на 4 місяці: причини

0
-5
ПриватБанк блокує картки на 4 місяці: причини
Клієнти ПриватБанку почали виявляти нові проблеми з рахунками та картками. Цього разу поступають скарги про те, що їх карти блокують без попередження на чотири місяці.

Про це повідомляє GSMinfo.

Через що починають блокувати рахунки

Клієнтка банку поскаржилася на те, що її карти з сумою 23 тисячі тисяч гривень, були заморожені на сто двадцять днів. Вона вважає, що причина в тому, що вона продавала криптовалюту, але в банку про це нічого не говорять.

Жінка каже, що одного дня Приватбанк заблокував всі п’ять карток, якими вона користувалася протягом п’яти років. Спочатку від неї вимагали почекати п’ять днів, потім чотирнадцять, а потім ще п’ятнадцять. В результаті: сказали, що рахунок розблокують, якщо не буде скарг протягом тридцяти днів. Проте після цього збільшили термін очікування до ста двадцяти днів.

Жінка зазначає, що не знає звідки їй переводять гроші за цифрові валюти на рахунки. Натомість банк рекомендує «чекати зазначені раніше терміни з вирішення проблеми».

Жінці також радять готуватися до арешту коштів та надання доказів того, що гроші були отримані легальним шляхом. Можливо, що протистояння з банком буде дуже довгим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні