Чому відпочинок є дуже цінним: поради від Папи Римського

0
-3
Чому відпочинок є дуже цінним: поради від Папи Римського
Папа римський розповів вірянам про те, що відпочинок дуже важливий в нашому житті і якщо ми навчимося відпочивати, то зможемо по справжньому співчувати.

Про це пише РІСУ.

Папа Франциск зазначив, що відпочинок є «цінним повчанням» для нас. Мовляв, йдеться не лише про фізичний відпочинок, але «про відпочинок серця».

Одним з головних спектрів відпочинку є відпочинок під час якого ми «повертаємося серцем до речей». Йдеться про те, щоб зупинитися та побути в тиші, а не просто переходити від буденних справ до святкових.

«Насправді, лише те серце, яке не піддається поспіхові, спроможне зворушуватися», – сказав Папа.

«Якщо навчимося по-справжньому відпочивати, станемо здатними до справжнього співчуття. Ми потребуємо «екології серця», що складається з відпочинку, споглядання та співчуття. Використаймо літній період для цього!», – закликав Папа Франциск.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні