5 ймовірних причин нагрівання телефону

0
-6
5 ймовірних причин нагрівання телефону
Перегрітий корпус смартфона зустрічається дуже часто, особливо в жарку погоду. Перегрівання може бути нормальним явищем, або ж навпаки, свідчити про проблеми з пристроєм.

Про це повідомляє GSMinfo.

Ігри та відео

Якщо довгий час використовувати телефон ігровому режимі, або режимі перегляду відео, це може призвести до перегрівання через навантаження на процесор і постійне включення екрану.

Висока яскравість екрану

Іноді є необхідність ставити яскравість на максимум, що призводить до нагрівання пристрою. Якщо смартфон вже розігрівся, то варто зменшити яскравість, а краще – встановити автоматичне регулювання яскравості в залежності від освітлення на вулиці чи у приміщенні.

Шкідливий додаток

Цілком можливий варіант того, що на смартфоні працює додаток, який непомітно збирає дані, що навантажує роботу батареї. Перед встановленням варто уважно читати опис програм, а також варто просканувати усі програми на антивірусі.

Включений GPS

GPS може часто працювати у фоновому режимі і використовуватися додатками. Для оптимізації батареї рекомендується вимкнути GPS і заборонити додаткам відстежувати ваше місце розташування – залиште тільки потрібні.

Несправний зарядний пристрій

Коли смартфон гріється по центру екрану – справа в процесорі, але якщо нагрівання йде при зарядці в місці з’єднання із зарядним пристроєм, то проблема може бути саме в ньому. Варто використовувати тільки оригінальні кабелі та зарядки і пам’ятати, що їх термін служби також обмежений.

Аби дати смартфону охолонути варто погасити екран і прибрати гаджет з сонця. Краще покласти пристрій в прохолодне місце, або ж кімнатної температури. В ідеалі потрібно включити режим економії енергії і почекати, поки температура корпусу знизиться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні