Ігор Кондратюк назвав Ані Лорак «куріцою» через концерти в Одесі

3
3
Ігор Кондратюк назвав Ані Лорак «куріцою» через концерти в Одесі
Відомий український шоумен Ігор Кондратюк почав принижувати честь та гідність Ані Лорак через майбутні концерти в Одесі.

Про це повідомляє Новий Формат.

В серпні українська співачка має намір вперше за довгі 7 років дати два концерти в місцевому клубі «Ітака». За це український ведучий Ігор Кондратюк назвав Лорак «куркою».

Журналіст уїдливо почав розписувати плей-лист Кароліни на концерті в Одесі. Першим номером, з його слів, повинна стати композиція «Дзвенить порожня голова». Далі повинен бути хіт «Гроші — мій бог». Третім виступом має бути композиція «Без мізків».

Також Кондратюк звинуватив Лорак в тому, що вона не має совісті та вона буде виступати всюди, де їй заплатять, а ще наголосив на тому, що в 42 роки вона нерозумна.

На відповідь одному з коментаторів Кондратюк написав, що Кароліна «куріца, которая пойот».

Проте, багато українців у коментарях під дописом телеведучого стали на захист Лорак, мовляв , вона талановита виконавиця, тому нехай співає, де хоче. Люди закликали його не робити з артистів ворогів, а деякі взагалі вказали на те, він на тлі Ані Лорак – він маловідомий персонаж, а його слова у її сторону геть не «чоловічі».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Те що відбулось у Москві, це розбірки між Костянтином Меладзе та Ані Лорак. Нещодавно Ані Лорак звинуватила К.Меладзе у сексуальному домаганні, коли ще той перебував продюсером у А.Лорак. Ані Лорак у цьому питанні підтримали ще 5-ть музикальних пісенних виконавців серед яких Оля Полякова.
Відповісти
"принижувати честь та гідність Ані Лорак"-а вона у неї є?
Відповісти
нема. одне мудило написало текст, а друге, таке саме, скопіпиздило сюди
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні