Tophype: що відбувається з тілом під час сну поряд з телефоном. ВІДЕО

1
-4
Tophype: що відбувається з тілом під час сну поряд з телефоном. ВІДЕО
Смартфони вже давно стали невід’ємною частиною нашого життя. За допомогою наших гаджетів ми розважаємось та працюємо, тому вони стали своєрідним продовженням наших рук. Навіть перед сном ми залишаємо їх біля ліжка, але чи думали ви про те, які це може мати наслідки?

Вплив на тіло

Вчені провели дослідження, які показують, як смартфон впливає на людину протягом усієї ночі. В першу чергу, сон поряд з телефоном може призвести до проблем з сексуальною активністю у чоловіків, а також збільшити кількість нічних жахів. Деякі експерти вважають, що сон поряд з телефоном може розвивати ракові клітини і захворювання.

Вчені стверджують, що навіть найменший контакт з телефоном призводить до випромінювання, що погано впливає на наш організм. Тому, рекомендується лягати спати подалі від телефону, або, якщо це неможливо, вмикати на смартфоні режим «у літаку». Також експерти радять розмовляти по телефону через гучномовець, аби лишній раз не наражати вуха на магнітне випромінювання.

Вплив на сон

Багато хто любить проводити останні хвилини перед сном за телефоном, перевіряючи свої соціальні мережі та пошту. Здавалося б, у цьому немає нічого поганого, проте, це не зовсім так.

Справа в тому, що люди сидять у смартфоні в той момент, коли організм вже готується до сну – у проміжку між 22:00 та 0:00. Саме в цей час ми сидимо в телефоні, який яскраво світяться, що дає мозку помилковий імпульс – він думає що зараз не ніч, а день і що спати ще не потрібно.

В ідеалі, за годину до сну потрібно завершити усі процеси пов’язані з телефоном. На заміну цьому, краще прогуляйтесь, аби тіло розслабилось і піддалось здоровому сну.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забавка з елементами небезпеки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні