Від яких дешевих продуктів ви будете худнути на очах

0
-2
Від яких дешевих продуктів ви будете худнути на очах
Експерти розповіли, які дешеві продукти необхідно додати в свій раціон, якщо хочете позбутися зайвих кілограмів. Попри складність і тривалість процесу схуднення, головне — не здаватися і додавати у свій раціон більше корисних продуктів. Яких саме? Про це пишуть Коментарі.

Сочевиця

Бюджетний і дуже корисний продукт, який необхідно додати в меню тим, хто хоче позбутися зайвих кілограмів. Сочевиця багата на білок, вуглеводи, жири, вітаміни, клітковину, фолієву кислоту, а також омега-3 й омега-3 ненасичені жирні кислоти. За допомогою сочевиці можна контролювати почуття голоду і поліпшити травлення.

Гречка

Готуйте гречку частіше, адже в ній багато вітамінів і цінних мікроелементів, які допомагають тримати вагу під контролем. Плюс до всього, гречка — найкращий їстівний детокс, вона м'яко виводить з організму всі шлаки та канцерогени.

Вода

Дієтологи кажуть, що протягом дня потрібно випивати 1,5-2 літра негазованої води, якщо ж ви займаєтеся спортом або перебуваєте на спеці, то рідини потрібно вживати більше. Також випийте склянку води за пів години до їжі, цим ви вгамуєте трохи свій голод.

Буряк

Цей овоч має очисні властивості, корисні для здоров'я печінки, кишківника, вен і капілярів. Стимулює циркуляцію лімфи, а тому незамінний для тих, хто хоче позбутися не тільки зайвої ваги, але й целюліту.

Банани

Смачний і корисний фрукт, який сприяє схудненню, допомагає регулювати кров'яний тиск, зміцнює імунітет. Також банани дають потужний і швидкий імпульс енергії, який підвищує працездатність і витривалість.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні