Постраждалий водій розповів подробиці аварії із нардепом під «екстазі»

9
-2
Постраждалий водій розповів подробиці аварії із нардепом під «екстазі»
Нардеп Олександр Юрченко (на фото), якого через корупцію виключили з партії "Слуга народу" знову потрапив у скандал. Цього разу у Львові нардеп, перебуваючи під дією наркотичних речовин, влаштував аварію.

Свою версію подій виданню Вголос розповів постраждалий водій Всеволод Боровець.

Чоловік стверджує, що скандальний політик побив його Фольксваген, виїжджаючи своїм Форд Мустанг заднім ходом з готелю "Жорж".

"Я рухався проспектом Свободи в сторону проспекту Шевченка. Це сталось раптово. На площі Адама Міцкевича, де, він у мене врізався, було багато машин. Удар не був дуже сильним. Я вийшов з машини й попросив іншого водія від’їхати, аби ми подивились на пошкодження. Але він навіть не вийшов з машини. Я помітив, як він кричав. Тоді я йому сказав, що дзвонитиму в поліцію", – розповів львів'янин.

Почувши це, нардеп хотів втекти, але не зміг цього зробити, бо попереду утворився затор.

"Тоді я дістав телефон, щоб зняти все на відео. Хотів розповісти про ДТП, про те, що водій втікає. Я зафіксував номерний знак, сам автомобіль. Хотів підійти показати, хто за кермом авто. Я навіть не помітив, як він вийшов з тої машини. Тільки встиг обернутись, як він наскочив на мене і почав завдавати ударів в грудну клітку. На відео все це чітко видно", – додав учасник ДТП.

Тоді інший водій покликав на допомогу перехожих. Декілька чоловіків відтягнули політика. Оскільки потерпілий водій за фахом – лікар-психіатр, то він одразу помітив "дивну" поведінку політика. Каже, що у Юрченка були розширені зіниці та патологічні червоні плями. А ще порушена координація рухів.

Народний депутат на місці ДТП викрикував різноманітні образи. Коли на місце аварії приїхали патрульні, Юрченко дивно поводився та нервово гриз нігті. Правоохоронці попросили депутата зняти окуляри, після чого вирішили відвезти його до лікаря на експертизу. "Я теж поїхав на цей аналіз, в мене усі результати, як по алкоголю, так і по наркотичних препаратах – негативні. А ось у Юрченка в сечі виявили залишки MDMA, цей наркотик в народі ще називають екстазі", – зазначив постраждалий.

Як повідомляла Волинь24, у Львові нардеп в наркотичному сп'янінні скоїв ДТП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВельмиНешановні виборці, отакі штопані презервативи пишуть для вас "закони" і вчать, як жити у цьому страшному світі. Продовжуйте голосувати у старих "традиціях". Слава Хероям!
Відповісти
Депутати наркомани -вони "клепають" закони. Ну що 73% наголосували? "Получітє і распішітєсь"!
Гнати таки " дупутатів" драною мітлою з парламенту!
Відповісти
А нахіба ти ліпиш сюди 73%?
Відповісти
Юрченко є справжнім народним депутатом, його обрав народ, який має одну особливість - він вірить тим, хто лише говорить, але не бачить або зневажає тих , хто чинить дії на користь суспільства. Який народ - такі і його депутати
Відповісти
Свинопаси та їх нащадки можуть обрати лише свинокрада. Власник , господар ніколи не проголосує за говоруна, сценічного чи вуличного .
Відповісти
Якби так в Європі , то відібрали б мандат, і запроторили б до буцегарні. А в нас так зроблять? А ось це і відповідь президенту чому ми досі і не в НАТО , і не в ЄС.
Відповісти
Його вибрали по мажоритарному округу. Чому київські "европейці" не вимагають від нього скласти мандат ??? Чого до цих пір немає закону , який би дозволяв нормальну і просту процедуру відклику таких горе-депутатів?
Відповісти
Відповідь у дописі "До 777" про свинопасів
Відповісти
Юрченка обрали тільки тому, що він йшов від Зеленського, тобто в стані політичного божевілля. Вони перед тим обрали Зеленського тільки тому, що той роками паплюжив політиків, заодно Україну, а потім пообіцяв за півроку перетворити країну з бідної на багату, а ще подивитись Путіну в глаза, чим переконати того в необхідності завершити окупацію і війну. Такий вибір можуть зробити лише розумові голодранці. Дати цим голодранцям закон про відкликання депутатів, вони ним скористаються і оберуть таке саме. Юрченка обрали юрченкоподібні - свій до свого по своє.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні