Назвали трійку найнадійніших кросоверів. ФОТО

0
-1
Назвали трійку найнадійніших кросоверів. ФОТО
У кросовері найчастіше двигун, як найскладніший агрегат, стає причиною проблем на серйозних пробігах. Особливо такі проблеми ймовірні, якщо мотор турбований.

Експерти назвали три кросовери з дуже хорошою репутацією, пише Автотема.

Третє місце - Мітсубіші Аутлендер (Mitsubishi Outlander).



Двигун 2,0 літра 4В11 (150 кінських сил) з системою регулювання фаз Mivec невибагливий, витривалий, споживає паливо АІ-92 і має навіть ремонтний розмір. З недоліків - шум, вібрації, необхідність регулювання теплових зазорів. Зате серйозних поломок немає до 300 тис. км.

Окремі загальні зауваження до авто - тільки по неідеальній стійкості ЛФП (лако-фарбового покриття) і ресурсу деяких елементів підвіски.

Друге місце - Ніссан Ікс-Трейл (Nissan X-Trail).



Базовий для моделі 2,0-літровий двигун MR20DD при гарному догляді може відходити 500 тис. км. Особливих проблем немає, якщо не брати до уваги забруднення масляних каналів і дросельної заслінки.

Навіть збільшення споживання масла почне позначатися лише після 180 тис. км. Загальних експлуатаційних претензій до X-Trail, за рідкісними винятками, майже немає.

Перше місце - Мазда СіІкс-5 (Mazda CX-5).



У ранніх версій моторів 2,0 літра і 2,5 літра лінійки SkyActiv були ненадійні масляні насоси і недоліки по пуску агрегату. Зараз всі неприємності, начебто, в минулому.

Щоправда конструкція вимагає хорошого палива, регулярного технічного обслуговування і бензину не нижче АІ-95. Якщо все робити правильно, двигун з поправкою на віковий маcложер, відходить 300 тис. км. Скарги по СХ5 в цілому: складності з електронними системами, слабка шумоізоляція і високий цінник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні