Українські прапори викинули як непотріб одразу після зустрічі збірної в «Борисполі». ФОТО

0
-16
Українські прапори викинули як непотріб одразу після зустрічі збірної в  «Борисполі». ФОТО
Політик і колишній журналіст Ігор Мірошніченко шокований тим, що трапилось в столичному аеропорті під час прильоту збірної України з Євро-2020.

Про це стало відомо на Фейсбук-сторінці Ігоря Мірошніченка.
Тисячі українців зібралися в аеропорту з прапорами, щоб привітати команду. Але, як тільки захід закінчився, прапори викинули як непотріб.

Громадський і політичний діяч, народний депутат України VII скликання Ігор Мірошниченко вказав, що для зустрічі команди Андрія Шевченка був задіяний адмінресурс.

Там, де більшість з вас бачить, як палкі вболівальники масово у аеропорту зустрічають Національну збірну, я бачу лише організовану групу людей, яких чи то за гроші, чи за інші преференції, або з використанням адмінресурсу, привезли до аеропорту і роздали однаковісінькі новенькі прапори на новеньких вудочках, – наголосив Мірошниченко.



Політик додав, що прапорів, як буває в таких випадках, більше, ніж прапороносців, тому доводиться носити по декілька в кожній руці. "Ну, а коли місію виконано, національні прапори скидають додолу на купу, як сміття", – підкреслив політик, додавши фото прапорів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні