Перерахунок субсидій: кому відмовлять у отриманні соціальної допомоги

1
-1
Перерахунок субсидій: кому відмовлять у отриманні соціальної допомоги
У перші дві тижні липня в Україні буде проведено перерахунок субсидій для громадян пільгових категорій. У Міністерстві соціальної політики розповіли, кому доведеться повторно подавати документи, аби отримати допомогу від держави на оплату комунальних послуг.

Про це повідомляє Сьогодні.

У липні в Україні для 75 відсотків пільговиків зроблять автоматичний перерахунок субсидій на оплату послуг. Крім того, як обіцяють в Міністерстві соціальної політики, пільговикам перерахують компенсацію за попередні місяці в повному обсязі і нарахують субсидії на майбутній опалювальний сезон.

25 відсоткам субсидіантів доведеться знову зібрати і подати пакет документів до органів соцзахисту. Автоматичний перерахунок субсидій у липні 2021 роки не торкнеться внутрішньо переміщених осіб; громадян, які орендують приміщення; домогосподарств, в яких є зареєстровані члени сім'ї, але не проживають в будинку.

Крім того, вступили в дію нові правила, згідно з якими позбавляються субсидій особи, які мають у власності кілька квартир, або будинків.

В отриманні субсидій буде відмовлено українцям, у яких в банках на депозиті значиться понад 100 тисяч гривень, і тим, хто купував валюту або будь-які інші товари на суму понад 50 тисяч гривень.

Також у соцдопомозі буде відмовлено власникам автомобілів віком до 5 років, або двох авто не старше 15 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З депутатів різні "соціяльні допомоги" зніміть-позажиралися!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні