«Скандали, інтриги, розслідування»: Білл Гейтс показав своє справжнє «я»

0
1
«Скандали, інтриги, розслідування»: Білл Гейтс показав своє справжнє «я»
Білл Гейтс – відомий американський бізнесмен, мільярдер та співзасновник компанії «Майкрософт». Його репутація ніколи не піддавалась сумнівам, Гейтс завжди залишався прикладом ідеального «мільярдера», який скромно одягався , був зразковим сім’янином та жертвував мільярди на благодійність. Здається, тепер його репутації прийшов кінець.

З чого розпочався крах репутації Білла Гейтса

На початку травня прогриміла новина про розлучення мільярдера і його дружини після 27 років, як здавалось, щасливого шлюбу. Розлучення Гейтсів може бути одним із найбільших за всю історію. Все через статки подружжя, писало видання TMZ.

У заявах про розлучення подружжя просило розділити їх нерухоме майно, особисте майно та борги відповідно до їхнього розлучного договору. Мелінда Гейтс не просила про підтримку подружжя.

Стало відомо, що розставання мирним не було. Багато членів родини зляться на Гейтса нібито за багато його вчинків.

Гейтс сказав друзям про те, що він ніколи не любив дружину ще до того, як розголосив про розлучення на весь світ.

Що стало причиною розлучення

Мелінда Гейтс обговорювала розлучення з адвокатами ще з 2019 року, перш ніж нарешті подати офіційну заяву.

Один з найбагатших людей на планеті міг залицятись до жінок, в тому числі, користуватися послугами повій.

Журналісти з'ясували, що у Білла була звичка близько спілкуватися з співробітницями Microsoft і благодійного фонду Gates Foundation. Наприклад, в 2006 році він покликав одну з жінок на вечерю - це сталося відразу після успішної співбесіди.

Джерела Times заявили, що Гейтс підкочував незграбно і працюючим на нього дамам як правило це не дуже подобалося. Однак кілька співрозмовників зазначили, що мільярдер ніколи не використовував службове становище і не відігрувався на відмовили йому жінок. Представники бізнесмена заявили, що всі чутки про те, що Білл міг приставати до підлеглими, є маячнею.

Зв’язок з Джеффрі Епштейном

Але набагато страшніше - на думку журналістів - то, що засновник Microsoft дружив з фінансистом і філантропом Джеффрі Епштейном. Гейтс познайомився з ним у 2011 році - через три роки після того, як Епштейна звинуватили і засудили в організації проституції. У серпні 2019 року бізнесмена знайшли мертвим у його камері, офіційна версія - самогубство.

Інсайдери вважають, що Гейтс міг користуватися послугами Епштейна, тобто замовляти собі дівчаток. Ніяких залізобетонних пруф немає, хоча Білл після і говорив, що відносини з Джеффом були помилкою. Однак чоловік клявся, що на зустрічах з Епштейном вони обговорювали виключно благодійність.

Хто такий Джеффрі Епштейн?

Це мільярдер, якого визнали сутенером, педофілом і близьким другом Трампа. Його звинувачували у торгівлі людьми та сексуальній експлуатації. Як з'ясували правоохоронці, у 2002 – 2005 роках він у своєму особняку домагався неповнолітніх дівчат, застосовуючи насильство та шантаж.

Епштейн помер у віці 66 років під вартою. Він неодноразово у в'язниці робив спробу самогубства.

Заснувати компанію, щоб потім тебе звідти звільнили

Члени ради директорів Microsoft у 2020 році попросили співзасновника компанії Білла Гейтса вийти зі складу ради, оскільки на той час проводилось розслідування його ймовірних романтичних відносин зі співробітницею, які вважались недоречними. За даними ЗМІ це ще один елемент із сумнівної поведінки мільярдера, на тлі його дружби з Джеффрі Епштейном.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні