В Україні посилили покарання за домашнє насильство: законопроєкт

0
4
В Україні посилили покарання за домашнє насильство: законопроєкт
Верховна Рада ухвалила закон «Про посилення відповідальності за вчинення домашнього насильства та насильства за ознакою статі». Законопроєкт у другому читанні підтримали 336 народних депутатів.

Про це повідомляє Укрінформ.

Текст закону передбачає, що за вчинення домашнього насильства та насильства за ознакою статі буде накладений штраф від 170 до 340 гривень, або громадські роботи від 30-ти до 40-ка годин, або адміністративний арешт до десяти діб.

Якщо ті самі дії будуть вчинені особою, яку протягом року вже була притягнута до стягнення за одне з таких порушень, це призведе до накладення на неї штрафу від 340 до 680 гривень, або громадські роботи від 40-ка до 60-ти годин, або адміністративний арешт до 15-ти діб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні