«Керівництво України недружнє до нас»: Путін розповів про перешкоди зустрічі з Зеленським

1
3
«Керівництво України недружнє до нас»: Путін розповів про перешкоди зустрічі з Зеленським
Президент Росії Володимир Путін розповів про те, що заважає йому зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це пише Діло.

Путін знову згадав проєкт Володимира Зеленського про корінні народи, проти якого висловлювався і раніше.

«Сьогоднішнє керівництво України явно недружнє до нас. Це абсолютно очевидна річ. Інакше важко було б пояснити проєкт закону, який внесений президентом в Раду», – заявив Путін.

Також він наголосив на тому, що відповідний законопроєкт виступає проти інтересів росіян, які нібито, жили в Україні «споконвіку». Зі слів Путіна, такий закон може спровокувати «застосування якоїсь зброї масового знищення».

Президент РФ знову згадав те, що в Україні утискають російську мову та придушують опозицію ОПЗЖ, а Медведчука назвав «націоналістом».

Підсумовуючи свої заяви, Путін заявив, що в України «немає ніяких шансів», аби побудувати нормальні відносини з Росією. Також чіткої відповіді про зустріч з Зеленським він не дав.

«Ну що зустрічатися із Зеленським? Якщо він віддав свою країну під повне зовнішнє управління. Ну, про що розмовляти? Проте я не відмовляюся від зустрічі подібного роду. Тільки треба зрозуміти, про що говорити», - сказав Путін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він що знову "курнув" що його так "плющить"? Про яку дружбу "воно" торочить? Розпочав "гібридну війну" захапав Крим і розповідає про дружбу. Там на московії що немає психушок, -це ж їхній пацієнт.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні