Волинянка на городі замість розсади вирощувала наркотики

2
-6
Волинянка на городі замість розсади вирощувала наркотики
25 червня правоохоронці виявили незаконний посів маку на присадибній ділянці, яка належить мешканці села Пісочне.

Про це інформують на сторінці Ковельського районного управління поліції Волинської області у “Фейсбук”.

Поліцейські вилучили 50 рослин маку.

Вирішується питання про притягнення жінки до адміністративної відповідальності.

Згідно статті 106-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення – за незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель, у кількості до ста рослин маку чи конопель у кількості до десяти – передбачається накладення штрафу від вісімнадцяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно вирощуваних наркотиковмісних рослин.

Нагадаємо, що з кінця травня триває комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак», метою яких є виявлення та знищення незаконних посівів наркотичних рослин снотворного маку та конопель, а також перекриття каналів їх надходження у незаконний обіг.

Правоохоронці попереджають громадян про недопущення нелегальних посівів наркотичних рослин на присадибних ділянках, дачах та в інших місцях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слухайте - та до якого часу це продовжуватиметься? Через кончених наркош кончені поліцаї кошмаритимуть людкй через мак? Замість знищити наркоманів фізично - нищиться селянин!
Відповісти
вони усі в долі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні