--> Як заощадити при виборі косметики: топ порад | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як заощадити при виборі косметики: топ порад

0
-1
Як заощадити при виборі косметики: топ порад
Косметика, як і будь-які інші продукти мають термін придатності. Через те, що «косметики багато не буває», деякі продукти так і лишаються невикористаними, займаючи багато місця на полицях.

Ось, для прикладу, 5 рекомендацій, які допоможуть насолодитися покупками та заощадити свої гроші.

Про це пише ТСН.

Влітку доглядова, взимку декоративна

Ці види косметики варто розділити на різні пори року. Якщо користуватися тональним кремом та помадою влітку, це обов’язково викличе дискомфорт. Влітку обов’язково потрібні термальна вода, BB-крем з високим рівнем SPF захисту та освіжаючий гель з алое вера.

Це не означає, що потрібно зовсім відмовитися від декоративної косметики у жарку пору, проте потрібно скоротити її використання до мінімуму.

Правильний догляд за волоссям скоротить кількість візитів в салон

Щоб уникнути відвідування салонів та дороговартісні процедури по догляду за волоссям, варто придивитися до засобів з категорії мас-маркету.

Завжди використовуйте термозахист перед тим як сушити волосся феном. Ціна таких засобів становить від 50 грн. Таким чином ви зможете зекономити кругленьку суму грошей.

Для того, аби перестати мити голову щодня і не відчувати дискомфорт через жирну шкіру голови, спробуйте шампунь для об’єму.

Щоб маска для волосся краще подіяла, загорніть їх у рушник прогрійте феном. Якщо немає часу тримати маску, експерти радять скористатися кондиціонером.

Спробуйте маленькі об’єми засобів для подорожей
Коли ви збираєтесь у поїздку, замість великих банок улюблених засобів користуйтесь маленькими ємкостями, в які ви можете перелити доглядові засоби.

Інструкція і термін придатності насамперед

Неправильне використанні часто призводить до того, що ви «викидаєте гроші на вітер». Тому, під час покупки косметичних засобів варто звертати увагу на температуру зберігання та термін придатності у відкритому вигляді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні