--> Скоєно розбійний напад на обмінник. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скоєно розбійний напад на обмінник. ФОТО. ВІДЕО

0
10
Скоєно розбійний напад на обмінник. ФОТО. ВІДЕО
Зловмисник зайшов до пункту обміну валют та пригрозив підірвати боєприпасом приміщення, якщо жінка не віддасть гроші з каси.

Про це повідомляє Волинь24 з посиланням на поліцію Києва.

Касир негайно натиснула кнопку виклику охорони, а чоловік втік. Для затримання фігуранта була введена спеціальна поліцейська операція.

Поліція отримала повідомлення про розбійний напад на пункт обміну валют у Подільському районі Києва. Для розшуку підозрюваного була введена спеціальна поліцейська операція.

«Касир розповіла нам, що невідомий зайшов до приміщення обмінника та поцікавився, чи є в наявності дві тисячі доларів США для покупки. Потім правопорушник дістав предмет, схожий на гранату, та пригрозив її підірвати, якщо жінка не віддасть йому гроші. Потерпіла швидко зреагувала та натиснула на кнопку виклику охорони, а чоловік, побачивши це, втік", - йдеться у повідомленні.



У ході оперативно-розшукових дій зловмисника затримали. Ним виявився 33-річний раніше несудимий киянин. Правоохоронці провели обшук у його квартирі та автомобілі, звідки вилучили речові докази, які направили на експертизу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні