22-річний блогер назвав Україну «ї*аною», але злякався і забрав слова назад. ВІДЕО

4
-8
22-річний блогер назвав Україну «ї*аною», але злякався і забрав слова назад. ВІДЕО
22-річний блогер Антон Громов, приїхав у Дніпро з окупованої Донеччини, після чого вляпався у скандал. У своєму Інстаграмі він опублікував емоційне відео, де облаяв Україну.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Катарсис".

Скандальне сторіс в інстаграмі він підписав фразою "Мій новий план". Палку "промову" юнака фактично через слово супроводжувала лайка.

Що саме сказав «блогер»

"Немає ніх*я, немає прав, нічого немає. Що у підсумку, бл*ть? Я, бл*ть, залишаюся у цій ї*аній Україні. Зніму, с*ка, квартиру нормальну собі і буду бл*ть сидіти тут, бл*ть. Ї*ану пару запусків", – кричав він.



"Забираю свої слова назад"

Вже незабаром в інстаграмі Громова з'явилося нове відео. Він заявив, що нібито хоче вибачитися перед кожним, кого образив. "Я образив Україну. Тому забираю свої слова назад", – сказав хлопець.

Я не вважаю Україну ї*аною, бо інакше тут не жив би. Зрозумійте, що це були всього лише емоції. Я хотів покликати свого друга в Україну,
– намагався виправдатися юнак.

Він пояснив, що його товариш – "звичайний російський громадянин", і його не впускають в Україну. Громов додав, що у відео не було агресії, а лише "мат на емоціях".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось останнім часом стільки "зашкварів" від різних "блохєрів", які потім починають вибачатися. Це що " квест" у них такий заради піару, чи реально їм "бошку рве"?
Відповісти
Це блогер????????????? На їбалу написано,що то уєбан і без мізків.Це_каліка на голову.
Відповісти
Перемога что зрада?
Відповісти
То не блогер, а %БЛОГЕР ! Ми не злопам'ятні, але маємо добру пам'ять ! Оглядайся вічно !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні