--> Як миттєво позбавитись від гикавки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як миттєво позбавитись від гикавки

0
2
Як миттєво позбавитись від гикавки
Чудова новина! Вам більше не буде потрібно затримувати дихання – нейробіологи з Техаського університету розробили та успішно випробували питну соломинку HiccAway для зупинки гикавки.

Про це повідомляє New York Post.

У чому суть

HiccAway подібний за формою до соломинки з регульованим клапаном тиску на одному кінці. Потягування води з цієї жорсткої соломинки за словами авторів винаходу, позбавляє від гикавки більшості людей. Вартість соломинки складає 14 доларів.



Результати досліджень, які опублікували в журналі JAMA Network свідчать, що пристрій припиняв гикавку майже в 92% випадків.

Понад 90% учасників заявили, що вони вважають це більш зручним, ніж інші домашні засоби, в той час, як 183 з 203 учасників заявили, що це дає кращі результати.

Пристрій спрацьовує миттєво, і ефект зберігається впродовж кількох годин, – зазначив один із авторів розробки.

Доктор Рис Томас, невролог-консультант і фахівець в лікуванні епілепсії з Університету Ньюкасла, який не брав участі в дослідженні, сказав, що, хоча пристрій "ймовірно, буде працювати й у випадку коронавірусної хвороби" при наявності такого симптому.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні