Пенсіонерка стала мільярдеркою і страшенно цього злякалася

0
5
Пенсіонерка стала мільярдеркою і страшенно цього злякалася
Пенсіонерка випадково виявила на своєму рахунку мільярд доларів.

Про це повідомляють Подробиці.

Пенсіонерка Джулія Йонковскі зі штату Флорида у США, знімала 20 доларів з найближчого банкомату. Після того як апарат видав їй необхідну суму, жінка вирішила перевірити баланс на картці. І яким же було її здивування, коли на екрані побачили цифри 999 985 855,94 доларів.

Але Джулія зовсім не зраділа випадковому збагаченню, хоча на той момент вона стала 615-ю у списку найбагатших американців. Зараз жінка намагається з'ясувати, звідки у неї на рахунку взявся мільярд доларів, і як можна швидше повернути ці гроші їх законному власнику.

«Боже мій, я страшенно перелякалась. Знаю, що більшість людей зраділи б випадковому збагаченню, але не я», - зазначила пані.

«Я читала розповіді про людей, які забирали випадкові гроші, а потім їм доводилося повертати їх. Я б все одно не стала цього робити, тому що це не мої гроші. Це мене лякає, бо я розумію, що таке кіберзагрози. Я не знаю, що й думати», - сказала Йонковскі.

Пенсіонерка все ще сподівається знайти того, кому належать гроші, і не збирається привласнювати чуже.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні