--> Подарував айфон, а потім забрав його: відомий український блогер потрапив у скандал. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Подарував айфон, а потім забрав його: відомий український блогер потрапив у скандал. ВІДЕО

2
6
Подарував айфон, а потім забрав його: відомий український блогер потрапив у скандал. ВІДЕО
Навколо відомого українського блогера Олександра Волошина розгорнувся скандал. У центрі Києва, під час зйомки чергового відео для свого тік-ток каналу, він подарував маленькій дівчинці айфон, а потім почав вимагати його назад.

Про це пишуть Новини Лайв.

Після того, як вимкнулась його камера, Волошин почав забирати у фанатки телефон зазначаючи, що це лише реквізит для відео.

Блогер каже, що це був лише розіграш і телефон, який він подарував хвилину тому, потрібно повернути. За це він обіцяє матері дівчинки дві тисячі гривень.

Після того, як Олександр зрозумів, що його вмовляння не працюють, він почав силоміць відбирати в дівчинки телефон. Також блогер додав, що телефон не справжній, а це лише коробка від нього.

«Моя дочка постійно його дивиться у тік-ток, розповідає історії всім друзям, і тут він підійшов до нас на вулиці. Ви уявляєте, наскільки вона була рада бачити наживо свого кумира? Він подарував подарунок – айфон! Просто уявіть шок і розчарування моєї дитини! У людини просто немає совісті і нічого святого», – розповідає мама дівчинки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за педік фарбований?
Відповісти
Лошара тіктоковська
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні