--> І після поразки є надія: що потрібно Україні для плей-оф Євро-2020 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

І після поразки є надія: що потрібно Україні для плей-оф Євро-2020

1
11
І після поразки є надія: що потрібно Україні для плей-оф Євро-2020
21 червня завершилися групові турніри Євро-2020 у групах B та C.

Волинь24 пише про нові розклади з приводу виходу до плей-оф, які вивчало видання спорт.ua.

Згідно регламенту до плей-оф виходять переможці груп, другі місця, а також 4 з 6 команд, які займуть 3-тю позицію.

У завершальному турі групи C Північна Македонія без шансів програла Нідерландам (0:3), а футболісти збірної України не знайшла аргументів на пропущений гол від Австрії (0:1). Нідерланди посіли перше місце (9 очок), Австрія з другої позиції (6 балів) вийшла до 1/8 фіналу на Італію, а Україна посіла 3-тє місце (3 пункти).

У рейтингу третіх місць в України – 3 очки і різниця м'ячів 4–5.
Таким чином, треба, щоб хоча б у двох групах збірні на 3-й позиції мали показники гірше, ніж у команди Шевченка.

У групі B все зрослося як треба! Після поразки Фінляндії від Бельгії (0:2) та розгромної перемоги Данії над Росією (4:1) третя команда (Фінляндія) має показники гірші, ніж в України.

Група A для цієї мети вже відпадає (у Швейцарії – 4 очки). Тож
Україні потрібно випередити ще одну команду серед третіх місць.
Є надія на групу D – треба, щоб Хорватія і Шотландія (мають по 1 пункту) зіграли внічию. Але в це важко повірити, бо обом командам потрібна перемога.

Дуже хороші можливості у групі E – у трійці: Словаччина (3 очки), Іспанія (2), Польща (1) – цілком ймовірно, що дві команди не наберуть більше трьох очок. Нам потрібно: щоб Польща не виграла у Швеції, а у матчі Іспанії та Словаччини не була зафіксована нічия, а також, щоб не було рахунку типу 3:2, 4:3 і т.д.

А от щодо групи F шансів мало – Німеччина і Португалія вже мають по 3 очки та позитивну різницю м'ячів. Потрібні великі поразки Португалії від Франції або ж Німеччини від Угорщини, що малоймовірно.

Наразі вже сформовані дві пари плей-оф на 26 червня: Італія – Австрія (у Лондоні), Уельс – Данія (в Амстердамі). Тепер вже точно 4 набраних очка гарантують вихід до 1/8 фіналу, так що Швейцарія, Чехія, Англія, Швеція, Франція забронювали собі місця у плей-оф.

Якщо Україна все-таки пройде з 3-го місця до 1/8 фіналу, то її суперником буде переможець групи E (Швеція, Словаччина, Іспанія) або F (Франція, Німеччина, Португалія). Причому перший варіант набагато ймовірніший, ніж другий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прогнозисти і дуже мудрі в лапках знавці у футболі, що ви тут горбатого ліпите. "Може, можливо, треба, хоч би", все у текст не знаєте куди вставити сполучені слова. Якщо наша збірна України з футболу грати не вміє, то толку з них "як з козла молока!!!". Такій футбольній команді грати саме з Молдаванами, Білорусами, Грузинами+Вірменами, Росіянами та Казахами, і то не факт, що зможуть ще перемогти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні