--> Як зареєструватись у Парі Матч та отримати подарунок на перший депозит* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як зареєструватись у Парі Матч та отримати подарунок на перший депозит*

0
-3
Як зареєструватись у Парі Матч та отримати подарунок на перший депозит*

Парі Матч – це одна з найбільших букмекерських компаній на пострадянському просторі. Великою популярністю вона користується і в Україні. Вона існує вже більше чверті століття, ще з часів, коли ніхто й не знав що таке онлайн-беттінг.


Реєстрація у Парі Матч не займе багато часу, всі кроки інтуїтивно зрозумілі, на все знадобиться не більше п’яти хвилин. Створення облікового запису дає такі переваги:



  • Привітальній бонус при першому поповненні рахунку;

  • Різноманітні варіанти для ставок на найбільш популярні види спорту, та на інші події;

  • Зручний вивід коштів при мінімальній комісії;

  • Професійна служба підтримки, яка допоможе з будь-якими питаннями.


Заходимо на офіційний сайт Парі Матч


Форма реєстрації нового користувача стандартна, та зазвичай не викликає труднощів при заповнені. Щоб створити обліковий запас треба натиснути кнопку «Реєстрація», яка знаходиться у верхньому правому кути. Це можливо зробити трьом способами:



  • У повній веб-версії;

  • У версії для мобільних браузерів;

  • У додатку під керуванням iOS або Android.


Умови реєстрації


Щоб створити обліковий запис на сайті букмекерської компанії або в мобільному додатку, користувачу має виповнитись 18 років. Це стандартна умова для всіх подібних компаній.


Не зможуть зареєструватись ті, хто вже має аккаунт. Адже створення декількох облікових записів чи мультиаккаунту – це порушення правил чесної гри. Ті в кого виявлять ці порушення назавжди будуть заблоковані у Парі Матч.


Перший етап – реєстрація


Спершу треба створити аккаунт. Від користувача вимагається заповнити всі поля за персональними даними. Треба вказувати реальну інформацію, адже після завершення реєстрації змінити її буде не можливо. Тому перш ніж завершиться реєстрація на сайті парі матч слід ретельно перевірити правильність у всіх полях. На далі можна буде змінити лише пароль. Далі треба буде поставити відмітку, що користувач згоден з офертою, крім того знадобиться підтвердити, що він вже досяг повноліття. Далі інформація надсилається для реєстрації.


Другий етап – активація


На вказану електрону скриньку прийде посилання за яким пройде активація облікового запису. Після цього клієнт може поповнити ігровий рахунок. Але перед першим виводом коштів доведеться пройти верифікацію даних. Для цього можуть знадобитися:



  • Від скановані паспортні дані;

  • Фото користувача з власним паспортом;

  • Фото банківської карті, яка використовується для поповнення рахунку, або виписки з неї;

  • Свідоцтво про народження;

  • Водійське посвідчення (якщо воно є).


Перевірка може тривати два тижні. Є випадки коли контора потребує довше часу. Таке трапляється коли виявлені розбіжності з інформацією, вказаною при реєстрації.


Зазвичай користувачі не мають проблем зі створенням облікового запису, його активацією та верифікацією даних. Все зрозуміло і легко. Крім того букмекерська контора пропонує різноманітні бонуси при реєстрації https://izmacity.com/articles/145139/reyestraciya-u-pari-match-novogo-koristuvacha, щоб дати змогу спробувати свою вдачу, не ризикуючи власними коштами. Однак бонусні гроші не можна виводити.


Бонуси Парі Матч


Багато хто хоче зареєструватись у парі матч щоб отримати доволі хороші бонуси. Зазвичай діють дві акції:



  1. 2 500 гривень за реєстрацію.

  2. До 5 000 доларів на перший депозит.


Перший – це стандартна акція для всіх нових клієнтів. Щоб отримати кошти треба зареєструватись на сайті та поповнити рахунок від 10 доларів. В такому випадку компанія подвоїть депозит, але не більше ніж на дві з половиною тисячі гривень.


В другому випадку користувач має можливість отримати до 111% відсотків за велике поповнення. Наприклад, вносячи тисячу доларів клієнт отримає ще 1 110 доларів у вигляді бонусів.


Щоб отримати перший бонус треба перевірити чи підключена опція участі у акціях БК. Це можна зробити у особистому кабінеті користувача.


Щоб перевести бонусні кошти в реальні гроші треба виконати дві вимоги:



  • Робити ставки з коефіцієнтом не нижче 1,5;

  • Відіграти суму у десятикратному розмірі.


Виконавши всі дії можна не тільки отримати доступ до азартних розваг, а ще й стати володарем доволі великих бонусних коштів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні