--> США таки заморозили $100 млн допомоги Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

США таки заморозили $100 млн допомоги Україні

2
-11
США таки заморозили $100 млн допомоги Україні
Білий дім підтвердив замороження 100 млн доларів допомоги Україні.
Інформацію підтвердив Джейк Салліван, радник президента США з нацбезпеки.

Про це учора, 20 червня, повідомило видання The Washington Post пише Корреспондент.

Як пояснив Салліван, допомога планувалась на випадок, якщо Росія продовжить становити безпосередню загрозу Україні, і додав, що в звітності була плутанина.

"США надали Україні допомогу в розмірі $275 млн і пообіцяли виділити ще $100 млн, якщо Росія продовжить становити безпосередню загрозу, нарощуючи війська вздовж кордону з Україною. З огляду на те, що загроза ослабла, США заморозили ці додаткові $100 млн доларів", - сказав Салліван.

У той же час американський чиновник наголосив, що США готові допомогти Україні одразу, як тільки Росія зробить агресивні дії.

Як повідомляють ЗМІ, пакет допомоги на $100 млн передбачав постачання летальних озброєнь - системи ППО, стрілецьку зброю і протитанкову зброю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як українці вміють шукати крайнього. Вже Білий дім, такий-сякий, заморозив допомогу. А чого не скинуться доморощені олігархи, в тому числі й волинські. Чому народ по-справжньому не спитає з гетьманів, які довели найбільшу країні Європи до жебрацького стану? Президенти-русофіли й далі перебувають на державному утриманні, не злазять з телеекранів, розповідаючи всілякі небелиці про свою великотрудну працю на благо неньки-України. А то, виявляється, американці винні. Срамота.
Відповісти
і не такий вже той пуця-пуця вбивця. не більше як джек-потрошитель., яких в штатах валом. так що стурбованість послабла. пора клепати бабло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні