У Луцьку вантажівкам дозволять їздити тільки вночі

0
6
У Луцьку вантажівкам дозволять їздити тільки вночі
Великогабаритний транспорт, що здійснює довезення товарів до торгових закладів у центральній частині Луцька, зможе сюди заїхати лише в проміжку від 22:00 до 6:00.

Про це повідомляє Конкурент.

Таку пропозицію хочуть розглянути на сесії Луцької міської ради 23 червня. Попередньо її обговорили на засіданні постійної комісії з питань генерального планування, архітектури та благоустрою, ЖКГ, екології, транспорту та енергоощадності.

В інший час рух транспорту довжиною понад 15 метрів центральними вулицями та проспектами планують заборонити.

Член комісії, депутат Луцькради від фракції "Громадянський Рух "СВІДОМІ" Михайло Наход переконаний, що така ідея повинна врятувати від незручностей користувачів інших видів транспорту.

"Це рішення важливе в першу чергу через те, що великогабаритний транспорт створює дуже великі незручності для іншого транспорту. Коли, наприклад, великі фури заїжджають до "Сільпо" біля ЦУМу чи біля "Променя", вони там перекривають по декілька смуг руху, зупиняють рух і так далі. У літню пору псують асфальтне покриття, тому що це важкий транспорт. Вдень асфальт нагрівається, і шкоди ще більше", – каже депутат.

За його словами, виходом для торгових мереж, які користуються послугами фур для доставки товарів, було би змінювати графіки роботи, або ж облаштувати відповідні пункти перевантаження на в'їзді в місто чи в промислових зонах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні