Порошенко подав у суд на Гордона

1
-4
Порошенко подав у суд на Гордона
Адвокати п’ятого Президента України Петра Порошенка подали до суду позовну заяву проти блогера і політика Дмитра Гордона.

Про це повідомили на сторінці ЄС у Facebook.

Ще 7 травня в ефірі ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера» Гордон заявив, що "керівництво України зробило злочинну оборудку з керівництвом Росії і віддало наказ українській армії залишити Маріуполь"

Гордон стверджував, що Порошенко з Путіним домовилися про здачу Маріуполя.



Як йдеться у дописі ЄС, насправді захоплення Маріуполя проросійськими бойовиками сталося у травні 2014 року, ще до президентських виборів. Петро Порошенко склав президентську присягу 7 червня і вже через тиждень Маріуполь був остаточно звільнений. Ніякого наказу про залишення українською армією Маріуполя і виведення військ не було.

Після скандального ефіру багато коментаторів вказували Гордону на очевидну неправдивість його слів, однак він публічно відмовився визнати свою неправоту.

«Гордону пред’явлені вимоги про визнання поширеної ним інформації недостовірною. Додаткових вимог не заявлено», – повідомив адвокат Порошенка Ілля Новіков.

«Вимоги грошової компенсації моральної шкоди теж не заявлялися. Сам факт публічного спотворення обставин захоплення і звільнення Маріуполя в 2014 році має принципове значення. Ми готові дати відповідачеві можливість зосередитися на поясненнях за основним питанням, не відволікаючись на обговорення суми відшкодування», – резюмував Ілля Новіков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у гуанодона попадос
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні