--> Карантин в Україні продовжили до 31 серпня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Карантин в Україні продовжили до 31 серпня

0
4
Карантин в Україні продовжили до 31 серпня
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду сьогодні, 16 червня, заявив, що Кабінет Міністрів на тлі пандемії коронавірусу офіційно продовжує карантин в Україні до 31 серпня 2021 року.

Про це повідомляє Громадське.

Разом з тим будуть послаблені карантинні обмеження. Зокрема, поки Україна перебуває у «зеленому» рівні карантину, то не потрібно проходити контроль самоізоляції через мобільний додаток «Дій вдома».

Раніше очільник МОЗ Віктор Ляшко пропонував уряду продовжити карантин на все літо, але суттєво пом'якшити його для бізнесу, а також щодо поїздок за кордон.

Зокрема пропонується скасувати вимоги щодо заповненості залів,
дозволити повноцінне функціонування спортзалів, спростити процес проходження кордону після повернення з літніх відпусток.

Якщо ж ситуація погіршуватиметься, в Україні знову введуть «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівні карантинних обмежень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні