Просить гроші на продукти, а потім їде додому на таксі: як бабуся обдурює людей. ФОТО

2
3
Просить гроші на продукти, а потім їде додому на таксі: як бабуся обдурює людей. ФОТО
У Києві бабуся просить у людей гроші в супермаркеті, а потім їде додому замовивши таксі.

Про це пише 24 канал.

Користувач мережі завантажив відео, на якому видно бабусю, що з пакунками іде до таксі. Чоловік каже, що перед тим бабуся просила у нього 20 гривень.

«Іду в магазин і бачу: стоїть бабуся з візком і кульками, просить грошей. Далі бачу, як за нею приїжджає таксі. Почав знімати відео. Касир сказав, що вона – постійний клієнт й просить оплатити покупки, - пише автор.

Касири супермаркету зазначають, що кожного разу бабуся скупляється на тисячу гривень, розраховуючись готівкою, яку вона просить у звичайних перехожих.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ЩО державної пенсії на таксі не вистачає ?
Відповісти
На сьогодні це не новина, кожний третій українець зараз виживає як може. Думаю, що у цієї однозначно вже не молодої жінки пенсія не як у працівників суда, прокуратури або тих же самих депутатів. Вміє ця громадянка жебракувати для себе на продукти харчування, значить молодець. Це її право, небажаєте не давайте гроші, а шкодуєте таких людей поможіть чим можете.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні