Є перший міжнародний скандал на Євро: «Я #### твою албанську матір»

0
-6
Є перший міжнародний скандал на Євро: «Я #### твою албанську матір»
У неприємну ситуацію потрапив нападник збірної Австрії Марко Арнаутович.

Про це повідомляє Спорт.ua.

Після забитого м'яча у ворота збірної Північної Македонії, форвард збірної Австрії Марко Арнаутович почав кричати щось на адресу на суперників. Кричав щось не надто розумне, адже на таку поведінку миттєво відреагував капітан австрійців Давид Алаба. Він буквально закрив рукою партнеру рот. Однак інцидент потрапив в об'єктиви фото і телекамер.



Як вдалося з'ясувати згодом, Арнаутович викрикував образи на адресу гравців-суперників Егзона Бейтулая і Езджана Аліоскі, які мають албанське коріння. За інформацією сербських ЗМІ, Арнаутович крикнув Аліоскі: «Я #### твою албанську матір».

Після гри Арнаутовичу довелося виправдовуватись, мовляв, це звичайна емоційна словесна перепалка, яка не має ніякого політичного або расистського підтексту.

Але македонці все ж направили в УЄФА лист зі скаргою і просять і покарати гравця збірної Австрії. УЄФА вже призначив інспектора для розгляду цієї резонансної справи. Якщо звинувачення на адресу Арнаутовича підтвердяться, для нього Євро-2020 може завершитися достроково.

Відзначимо, що збірна Австрії є суперником команди України. Зіграємо з австрійцями 21 червня в останньому турі групового етапу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні