«Героям слава!»: посольство США одягнуло форму збірної України. ФОТО

6
10
«Героям слава!»: посольство США одягнуло форму збірної України. ФОТО
Співробітники посольства США в Україні одягнули нову форму збірної України з футболу з картою нашої держави з Кримом та гаслами "Слава Україні", "Героям слава!"

Фото опублікували на сторінці дипустанови у соцмережі, повідомляє Волинь24.



"З нетерпінням чекаємо на першу гру в неділю! Не знаємо, хто переможе, але українська команда виглядатиме чудово!", - підписали фото на сторінці амбасади.

Форму національної команди України одягнула і тимчасова повірена у справах США Крістіна Квін.



Як повідомляла Волинь24, УЄФА, після скарг з боку Росії, зобов'язав збірну України прибрати з нової форми слоган "Героям слава".

Зараз Українська асоціація футболу веде переговори з Союзом європейських футбольних асоціацій через це рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Американці додумались, а українські урядовці не додумались??? Совпадениіє!7 чи традиційна недолугість???
Відповісти
Уряд США самі настоящі провокатори, які маніпулюють та втягують Україну і політичного дилетанта та ляльковода - Зеленського, у нове загострення відносин з Росією. Їм, урядовим американським чиновникам, як нікому іншому добре відомо, що вони ШТУЧНО руками українських військових затягуть війну в Донбасі на десятиліття. Буде точнісінько те саме, що зараз відбувається вже більш як 50 років між Ізраїлем та Палестиною.
Відповісти
Сприйняття та подальше поширення путлінських наративів шкодить здоров,ю. Особливо вражає голову, оскільки в одній голові не вміщаються українець і ватник. Для переконання правдивості цього варто оцінити психічний стан представників ОРДЛО
Відповісти
Міняю вату на попкорн, Росію на Європу, "старшого брата" на НАТО
Відповісти
перекладати з хворої голови на здорову - це якраз в стилі ФСБ і кремлівських дурисвітів. конфлікт між маацковією і Україною триває вже біля 1000 років з часів Гюрги довгорукого
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні