Телеведуча вибачилася перед Катериною Кухар у день народження її чоловіка

0
-1
Телеведуча вибачилася перед Катериною Кухар у день народження її чоловіка
10 червня світовій зірці балету, продюсеру і чоловіку української прими Катерини Кухар Олександру Стоянову виповнилось 34-и роки.

День народження зіркова пара відзначила по-особливому. Про це пише gazeta.ua.

Вже вранці, по дорозі на зйомку програми "Ранок з Україною" на каналі Україна, їх зупинила поліція. Як з'ясувалось лише для того, щоб привітати Олександра з Днем народження. Згодом іменинника привітали і у студії ранкового шоу. Ведучі Марія Мельник та Григорій Герман, подарували йому незвичайні подарунки.



Олександр отримав від Григорія букет з шоколадних цукерок, адже шоколад (звісно, після балету) - велика любов відомого хореографа.

А от ведучій за свій подарунок довелося вибачатись перед дружиною танцюриста. Справ у тому, що на думку прими-балерини, у її чоловіка є два серйозні недоліки - швидка їзда і любов до лузання насіння, . Марія ж заздалегідь приготувала для Стоянова якраз мішок насіння.



Сама Катерина здивувала чоловіка фірмовим марокканським пирогом з кедровими горішками, який приготувала разом з донькою Настусею.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні