Заява мера про ромів: «Запакуємо і вивеземо з міста»

2
6
Заява мера про ромів: «Запакуємо і вивеземо з міста»
Запакувати ромів в автобус і вивезти геть з міста. Мер Рівного Олександр Третяк пропонує вдатися до радикальних дій щодо представників ромської національності.

Про це він заявив в ефірі РадіоТрек.

За його словами, все йде до того, щоб щодо ромів застосувати радикальні дії. Раніше жителі Рівного розмістили петицію на сайті міськради з проханням притягнути ромів до відповідальності за вибивання вікон в авто і вимагання грошей.

Тепер же їхньою поведінкою обурився і міський голова Олександр Третяк.

"Я максимально стримуюся в емоціях. Але, дивлячись на цю ситуацію із ромською національністю, у мене бракує слів і толерантності. Треба вирішувити це питання, щоб представники ромської національності не поводилися у місті так нахабно", - сказав міський голова Рівного.

Насправді ж притягнути ромів до відповідальності непросто: як правило, у них немає ні паспортів, ні постійного місця проживання.

Міський голова налаштований рішуче: "Я бачу, все йде до того, що ми зробимо радикально: всіх запакуємо в автобус і вивеземо в їхнє рідне Закарпаття."

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно. Як у класика? - «...С жульем, допустим - надо бороться!» (с)
Відповісти
Емоції до добра не доводять. В разі такої депортації роми повернуться назад, а мєр отримає статтю. Тому, замість озвучувати дурниці, звернувся б до мєнтів, аби ті належним чином виконували свої обов'язки з охорони громадського порядку, виявлення злочинців, притягнення їх до суду. За бродячими ромами потрібно нагляди впродовж року, а не тоді, коли вони, через беконтрольність та безкарність, починають лізти на голову. Мєр мав би знати, що роми часто густо свої конфлікти з мєнтами залагоджують хабарями. Мєнти беруть і сліпнуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні