--> «Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Каріна Герасимчук | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Каріна Герасимчук

0
-11
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Каріна Герасимчук
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Каріна Герасимчук.

Каріна Герасимчук (keery_bery) - відома луцька блогерка. Аудиторія її інстаграму налічує 775 тисяч читачів!

Свій блог вона описує таким чином:

«Тут починається успіх» та «перетворюю нудне життя на багате». Займатись блогінгом красуня почала ще у 2019 році. Каріна вважає свій «Інстаграм» не просто блогом, а способом життя. Вона постійно підтримує зворотній зв‘язок з підписниками, яких називає «сім‘єю».



«Волинська рапунцель»

Перше, що кидається в очі після перегляду блогу Каріни - волосся. Вона його вважає своєю «фішкою». Хоча дівчина любить свою зовнішність, це не заважає їй щодня вдосконалюватись. Вона старається правильно харчуватись, вести активний спосіб життя та завжди доглядати за собою.

Блогерка вважає, що кожна дівчина повинна бути індивідуальною особистістю і обов‘язково чимось запам‘ятовуватись.


Любов до чотирилапих друзів

Каріна - різностороння особистість та справжня «селфмейд вумен». Вона має декілька власних справ, але найулюбленіша - розведення померанських шпіців. Красуня з дитинства обожнює тварин. Спочатку розведення собак було простим хоббі, але з часом Каріна почала заробляти на цьому гроші.

В одному з інтерв‘ю дівчина зізналась, що її душа ніколи не лежала до «роботи на когось», тому власний бізнес, та ще й на тому, що вона обожнює - це найкращий варіант.



Зараз це може здатися дивним, але раніше в домі Каріни буди лише великі собаки, типу вівчарок. Після того, як вона побачила пухнастого шпіца, ії життя перевернулось. У той же момент вона купила двох цуценяток.

Зараз вона власниця офіційного розплідника титулованих померанських шпіців, які їздять по всьому світу на виставки.



Не забувати про ближніх

Каріна, будучи відомою та успішною бізнесвумен і блогеркою, не цурається допомагати людям, які знаходяться у скрутній ситуації. У неї є ціла рубрика під назвою «Добро». Тут вона не тільки говорить про допомогу, а й документально це підтверджує.

МАРІЯ КОВАЛЬЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні