Секрети дієтолога: як худнути, не відмовляючись від солодощів

0
-7
Секрети дієтолога: як худнути, не відмовляючись від солодощів
Худнути та правильно харчуватись з солодощами та улюбленими стравами цілком можливо. Потрібно лише щодня вживати їжу з п'яти основних груп: складні вуглеводи, білок, фрукти й овочі, молочні продукти, а також жири і масло.

Рекомендаціями в своєму Інстаграмі поділилася британська дієтологиня Керрі Мейджор (Kerri Major).

Для правильного харчування:

- не потрібно обмежувати певні продукти;

- не потрібно рахувати макроси і калорії;

- не обов'язково витрачати гроші на детокс;

- не потрібно годинами сидіти на кухні;

- а дієта не повинна бути нудною.
-
Експертка пояснює, що дуже просто визначити розмір порції: її обсяг повинен бути порівняний з розміром кулака. Те саме правило підходить і для продуктів, багатих білком. Якщо Ви ведете активний спосіб життя, то порцію можна трохи збільшити.

Щодо овочів, дієтологиня радить рахувати однією порцією пару жмень або від третини до половини тарілки, а однією порцією фруктів – плід середніх розмірів, що важить приблизно 80 грамів. Щодня потрібно з'їдати п'ять порцій фруктів або овочів, причому бажано різних.

Порція жирів або олії, за словами Мейджор, відповідає за розміром великому пальцю руки. А ось молочні продукти не обов'язково вносити в кожен прийом їжі, але дві-три порції в день все-таки необхідні, щоб задовольнити потреби організму в кальції. Їх розмір залежить від конкретного продукту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні