«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Анна Бужинська

0
-4
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Анна Бужинська
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Анна Бужинська.
Аня Бужинська (anya_buzinska) – луцька блогерка з 300-тисячною аудиторією.

Тематика блогу – лайфстайл, краса та сім‘я.



Коли з‘явився блог

Сторінка Анни бере свій початок з 2017 року. Ще на початку ведення «Інстаграму», у 18-му році, Анна вийшла заміж та стала щасливою дружиною і мамою. У шлюбі вже 4 роки.

У блозі кожна жінка знайде щось корисне для себе. Анна ділиться секретами своїх пологів, розповідає про переваги грудного вигодовування, як поєднати роботу та материнство, чим краще харчуватися діткам та піднімає «пікантні» теми.



Анна показує сімейне життя таким, яке воно є. Вона не приховує труднощі з якими стикається, що ще більше зближує її з аудиторією.
Блогерка веде постійний діалог з читачами. Вона не просто викладає пост з власною думкою, а чекає на зворотну відповідь підписників. Завдяки цьому складається враження, ніби спілкуєшся з другом та ділишся секретами.

Не тільки материнство

Після появи маленької Полінки блогерка не «забила» на себе, а навпаки – розквітла. Вона обожнює доглядати за собою, влаштовувати професійні фотосесії з яскравим макіяжем та стильним луком. У сторіз в неї є рубрика «краса», де вона поетапно демонструє процес макіяжу та догляду.



Анна – справжня сучасна матуся, яка знає останні тенденції соцмереж. Нещодавно у неї з‘явився аккаунт в «ТікТок», де вона знімає цікаві ролики про сімейне життя та будні матусі.

Анна Бужинська - прекрасний приклад самодостатньої жінки, яка не «потонула» у сімейному житті, а любить себе і щодня!

МАРІЯ КОВАЛЬЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні