Якої погоди чекати волинянам у червні

2
-8
Якої погоди чекати волинянам у червні
Погана новина для любителів тепла, червень в Україні буде більш , ніж минулхолоднимого року.

Про це "Сьогодні" розповіли в Укргідрометцентрі.

У середньому місячна температура на початку літа, найімовірніше, складе 18-22 градуси тепла, у горах очікується 14-18 градусів.

Це на 4-5 градусів вище, ніж у травні, і близьке до кліматичної норми, зауважив заступник директора Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко.

У місяць випаде 44-78 мм опадів, що теж є у межах норми.

Згідно з інформацією погодних сайтів, найпрохолодніше буде у західних і північних областях – денна температура майже місяць протримається у межах +19-22, нічна – від 9 до 12 градусів.

Найспекотніше буде у східних і південно-східних регіонах. Уже після 10 червня у Донецькій, Луганській, Дніпропетровській і Запорізькій областях синоптики обіцяють вдень +23-27 градусів, уночі – 15-17 градусів.

Центр країни буде найкомфортнішим – вдень вище +22 градусів, вночі на 8-10 градусів прохолодніше. Спека прийде у цей регіон ближче до липня.

Київ і Київська область за температурою потрапляють у північні регіони, а за дощами – ближче до центральних. Тут очікується два періоди злив – 9-10 і 18-21 червня.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отличная новость! Заработал сервис накрутки для социальных сетей likepoint.ru

Без переплат посредникам. Сейчас доступна бесплатная регистрация и самые низкие цены для того, чтобы увеличить охваты, получить дополнительные лайки или увеличить количество качественных подписчиков. Первым 200 зарегистрированным пользователям, мы удвоим сумму баланса!

Спешите. Акция действует до 15 июня.
www.likepoint.ru
Телеграмм: @antonpetrov39
Відповісти
Добрый день!
Организаций планируется прямая закупка (не аукцион)путем выбора лучшего предложения, для собственных нужд продукции, которой занимается ваша компания .Запрос цен на продукцию и услуги происходит в связи с мониторингом на 2021 год.
Просьба рассмотреть возможность поставки и направить предложение в виде прайс листа если прайс листа на вашу продукцию нет ,то скиньте ссылку на сайт электронный адрес: iugerman@lukoil-nefteprodukt.ru в срок не позднее 18.06.2021 включительно.
Тел.: +7(495) 0154-367 доб.100
+7 925 532 4807
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні