Не по фото, а по мемах: у США створили новий додаток для знайомств

0
0
Не по фото, а по мемах: у США створили новий додаток для знайомств
Студентка бізнес-школи, що у США розробила додаток під назвою «Schmooze» для знайомств, в якому користувачі можуть знайти собі пару за почуттям гумору.

Про це пише Суспільне.

Відія Мадхаван розробила додаток для знайомств, у якому користувачам потрібно обирати пару не за фото, а за мемами.

Ідея створення такого додатка виникла, коли дівчина збиралася вступати на аспірантуру до Каліфорнії. Відія написала десятки листів своїм колегам, аби отримати професійну пораду, проте відповів лиш один.

«Впродовж двох днів ми обмінялися приблизно 200 електронними листами, і всі вони були засновані на жартах», — говорить студентка.

Пізніше вони одружилися. Дівчина впевнена, що жарти це найкращий спосіб, аби завести нові знайомства, особливо романтичні. Вона наголошує на тому, що дуже хоче, аби її додаток допоміг людям.

Зараз додаток лише тестується. Від початку літа 2020 року, додаток завантажили близько 10 тисяч американців. Всі меми відбирає команда розробників, яких у базі зараз близько 5 тисяч. Щодня до каталогу додають близько 200 тисяч зображень. Натомість жарти, які вже не актуальні видаляють.

Пара формується на основі однакового почуття гумору, коли користувачі лайкають однаковий контент. Також додаток враховує професію, інтереси та бажання користувача. Після збігів, користувачам пропонують обмінятися повідомленнями у спеціальному чаті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні