«Знала коли помре і готувалась до цього»: померла українська «лялька барбі»

0
-5
«Знала коли помре і готувалась до цього»: померла українська «лялька барбі»
В Одесі померла українська письменниця та модель 32-річна Ольга Архангельська. Архангельська була відома тим, що обожнювала образ ляльки Барбі і переробляла свою зовнішність, аби бути максимально схожою до неї. Також, Ольга була подругою іншої епатажної "ляльки Барбі" Валерії Лук'яненко.

Про це повідомляє «24 канал».

Сумну звістку про відхід у вічність поетеси Ольги Архангельської сповістила Валерія Лук'яненко. Жінка написала скорботний пост на своїй сторінці у соціальній мережі Вконтакте, яка заблокована в Україні.

"Вона була неймовірно сумною, і в той же час неймовірно веселою, з гострим, просто блискучим почуттям гумору і сарказмом гравця. Неймовірно сильною, і неймовірно слабкою і чутливою. Дуже неоднозначна натура, поетеса. Передбачила свою смерть у своєму вірші, який ви можете прочитати", – написала Валерія.

Що стало причиною смерті 32-річної Ольги Архангельської поки невідомо. У своїй публікації стосовно смерті поетеси, Лук'янова доволі загадково написала, що Ольга знала коли помре і готувалась до цього.

"Відразу відповідаючи на питання, вона знала що помре і готувалася до цього. Решта не має значення. Це був свідомий вибір людини, яка знала про свою смерть ще кілька років тому",
– додала блогерка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні