--> Проспект Соборності у Луцьку можуть розділити парканом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Проспект Соборності у Луцьку можуть розділити парканом

0
1
Проспект Соборності у Луцьку можуть розділити парканом
На роздільній смузі на проспекті Собрності у Луцьку пропонують втсановити паркан.

Про це пише Конкурент.

Між будинками 37 та 32 на проспекті Соборності, неподалік зупинки громадського транспорту, виникають аварійні ситуації через перетин дороги людьми поза пішохідним переходом.

На проблемі акцентував увагу Юрій Сковорода. З проханням вирішити питання він звернувся до голови фракції "Громадянський Рух "СВІДОМІ" у Луцькраді Тараса Шкітера.

Той, своєю чергою, запропонував встановити на роздільній смузі паркан.

"Перехід проїзної частини у невстановленому місці – це чи не найбільш популярне порушення правил дорожнього руху серед лучан-пішоходів. Однак, на жаль, багато таких випадків завершуються летально, адже водії не встигають відреагувати на раптову появу людини або ж гальмівний шлях транспортного засобу виявляється довшим. Тому я спрямував звернення до міського голови, аби відповідним комунальним службам доручили встановити паркан на роздільній смузі між суміжними проїжджими частинами на цій ділянці проспекту задля уникнення ДТП у майбутньому", – зазначив Тарас Шкітер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні