Відомого режисера вбили і розчленували рідні батьки

0
-8
Відомого режисера вбили і розчленували рідні батьки
Бабака Хоррамдіна убили власні батьки у власному ж домі. 47-річний чоловік відмовлявся одружуватись, що дуже не подобалось його мамі з татом.

Про це повідомляє Корреспондент.

У столиці Ірану Тегерані кінорежисера Бабака Хоррамдіна, під час сварки, вбили власні батьки. Потому його тіло розчленували. Як повідомляють місцеві ЗМІ, Барак 11 років працював за межами своєї країни - навчав кіномистецтву студентів у Британії. Там і проживав. Після поверненя додому між режисером та його батьками виникла суперечка з приводу одруження 47-річного чоловіка: батьки наполягали - син відмовлявся. Під час сварки режисер отримав смертельне ножове поранення.

Аби приховати злочин, після вбивства мати з батьком розчленували тіло сина, склали у сміттєві пакети та викинули за межами столиці.

Коли пакети виявили і почали розслідування, батьки Бабака Хоррамдіна зізналися у скоєному. Більше того, вони заявили, що десять років тому таким же чином убили свого зятя, а три роки назад рідну доньку. Про причини вбивств не повідомляється.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні