Українку, яка постраждала в ДТП у Туреччині намагаються врятувати

0
15
Українку, яка постраждала в ДТП у Туреччині намагаються врятувати
21-річна українка, яка стала жертвою ДТП у провінції Денізлі та отримала важкі травми, була прооперована у турецькій лікарні. Зараз за нею наглядають лікарі відділення ортопедії.

Про це в коментарі Укрінформу розповів перший секретар, керівник консульського відділу посольства України в Турецькій Республіці Андрій Білик.

«Лікування громадянки України, яка внаслідок ДТП отримала важкі травми, продовжується в місцевій лікарні. Її було прооперовано, вона перебуває під постійним наглядом лікарів», - повідомив Білик.

Білик сказав, що тіла інших двох громадян України, які загинули внаслідок цього ДТП, були вчора репатрійовані до України.

Водій авто, який отримав легкі травми, вже залишив медичний заклад. Турецький суд обрав для нього запобіжний захід - заборону на виїзд за межі країни.

«Консули перебувають на постійному контакті з правоохоронними органами, громадянами України, їхніми родичами, а також туроператором та страховою компанією», - сказав Білик.

Як повідомляє слідство, водій не впорався з керуванням транспортним засобом. За попередніми результатами аналізів, в крові водія та пасажирів алкоголю та наркотичних речовин виявлено не було. Остаточні висновки та результати аналізів будуть надані пізніше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні