Що зіпсує ваше перше побачення

1
-1
Що зіпсує ваше перше побачення
Перші побачення завжди хвилюючі. Кожен з партнерів переживає, що б одягнути, як поводитись та що говорити.

Про це інформує 24 канал.

Є загальновідомі правила, які знають всі – не говорити про колишні відносити, погоду та релігію. Але існують ще певні теми, про які краще не нагадувати.

Не обговорюйте негатив
Люди ходять на побачення для приємного проводження часу та розваг. Піднімаючи теми негативу ви зіпсуєте все хороше враження людини, яка прийшла до вас на побачення. Навіть якщо у вас немає настрою, абстрагуйтесь від поганого.

Не говоріть про проблеми родичів та друзів
Звичайно, якщо Ви хочете розповісти щось особисте, без родичів та друзів історія буде не повною. Але не потрібно скидати на людину всі проблеми Ваших близьких. Людина нічого не знає них і їй це буде нецікаво.

Не хваліться своїм фінансовим станом
Кожен хоче показати свої найкращі сторони та справити хороше враження. Але якщо Ви постійно обговорюєти свою зарплату, у людини, яка Вас слухає, справиться неприємне враження. Люди люблять один одного не за гроші, тому не акцентуйте на цьому увагу.

Не потрібно ділитись своїми психологічними проблемами
Очевидно, що Ваш партнер повинен знати Ваші особливості та проблеми, але розкажіть про це трохи пізніше. На перших етапах відносин така інформація може налякати та відштовхнути потенційного партнера.

Не лякайте занадто серйозними намірами
Не поспішайте обирати шпалери у Вашу спільну квартиру, майбутній медовий місяць чи як буде звати Ваших дітей. Перше побачення – це лише знайомство, говорити про майбутнє варто пізніше, коли ви будете у тісних стосунках. Інакше людина може вас просто не зрозуміти.

Секс
Говорити на інтимні теми на першому ж побаченні допустимо, якщо ви обидва шукали собі партнера на одну ніч. У іншому ж випадку краще відразу не відкривати усіх карт. Розмови про секс можуть збентежити людину, вона почуватиметься некомфортно й атмосфера вечора стане напруженою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про "се" не говорити, про "те" не говорити. Лишається говорити про яке тупе чергове шоу.. Або ще краще "зависнути" кожен у своєму телефоні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні