--> «Сміттєві зозулі» потрапили на камери Луцька. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Сміттєві зозулі» потрапили на камери Луцька. ФОТО

2
12
«Сміттєві зозулі» потрапили на камери Луцька. ФОТО
На камери відео спостереження потрапили двоє осіб, які біля проїжджої частини влаштували звалище сміття. Це сталося на вулиці Володимирській.



Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

«Шановні мешканці Луцької об'єднаної територіальної громади, що проживають в приватних домоволодіннях! Наполегливо звертаємо Вашу увагу на порядок зберігання та видалення побутових відходів!», - пише Департамент Муніципальної варти міста Луцьк.

Вони зазначають, що згідно правил благоустрою міста, лучани зобов'язані мати чітко визначене місце для видалення і тимчасового розміщення відходів. Це можуть бути контейнери, або інші ємкості для відходів.

З метою підтримання чистоти у Луцьку та недопущення засмічення його територій, муніципальна варта міста постійно проводить робота щодо видачі приписів власникам приватних домоволодінь про встановлення індивідуальних контейнерів. За невиконання умов, або ж за засмічення території загального користування наступає відповідальність у вигляді накладення штрафу.

«Зробимо нашу ОТГ чистою та охайною тільки разом!», - звертається муніципальна варта.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Згідно правил благоустрою міста, лучани зобов'язані мати чітко визначене місце для видалення і тимчасового розміщення відходів". А згідно Закону України "Про місцеве самоврядування" організовувати вивезення сміття, у тому числі облаштовувати місця для його збирання повинна місцева влада. Так що, як кажуть в народі, сам дурак.
Відповісти
А владі начхати на організацію вивезення сміття!Простіше людей штрафувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні