--> Що ж таке дитячі повідки і для чого ця «дикість» потрібна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що ж таке дитячі повідки і для чого ця «дикість» потрібна

2
-2
Що ж таке дитячі повідки і для чого ця «дикість» потрібна
Іноді на вулицях міста можна побачити незвичну картину: мама веде дитину не за руку, а на довгому повідку.

«Волинь24» вирішили розібратись, що це за новинка і чи дійсно дитячий повідок необхідний сучасним батькам.

Що таке дитячі повідки

Повідки для дітей створені спеціально для періоду, коли дітки починають самостійно ходити. Цей прилад дозволяє батькам вчити малюка робити перші кроки і підтримувати його не нагинаючись. Даний прилад дуже зручно використовувати як вдома, так і на вулиці.

Не дивлячись на невелику популярність цим приладів в Україні, а тим більше в Луцьку, на вітчизняному ринку представлений широкий вибір моделей. Середня вартість повідка: 120-300 грн.

Редакція «Волинь24» промоніторила відгуки покупців, у яких залишились змішані почуття від даного пристрою. Одні – задоволені, інші ж вважають маячнею.

«Вважаю, що повідок необхідний, але на короткий період часу. Це період, коли дитина не може впевнено і самостійно ходити. З цим пристроєм гуляти дуже зручно. Дитина може йти поряд, а я не боюсь, що вона впаде, повідок тримаю міцно в руці. Також я можу обряти напрямок прогулянки, повертаючи дитину на повідку», - сказала одна з матусь.

«Купували такий повідом ще першому сину. Коли він тільки починав ходити, взяла з собою на вулицю цей повідок і одягнула малюку. Дитина в свою чергу не дурна, взяла і просто повиснула на ньому, замість того, щоб самій йти і тримати рівновагу. Віддала подрузі – вона також не стала ним користуватись», - написала матуся.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі повідки потрібні..... Тільки не для дітей.
Відповісти
а дитячі ошийники і дитячі намордники теж існують?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні