--> У Луцьку водій пропонував патрульним «комплімент» у вигляді доларів: вони відмовились | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку водій пропонував патрульним «комплімент» у вигляді доларів: вони відмовились

0
-2
У Луцьку водій пропонував патрульним «комплімент» у вигляді доларів: вони відмовились
Луцьким патрульним пропонували неправомірну вигоду: на місце викликали слідчих.

Про це "Волинь24" дізнались на фейсбук-сторінці Патрульної поліції Волинської області.

У п’ятницю, 14-го травня, близько 20-ї години, на вулиці Кравчука луцькі патрульні зупинили автомобіль Renault Megane, водій якого порушив ПДР.

Під час спілкування із керманичем, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння 36-річний водій пройшов на місці у присутності двох свідків. Однак не погодився із результатом і відмовся прийти огляд у медичному закладі.

Згодом з метою уникнення адміністративної відповідальності, водій запропонував і поклав до службового автомобіля неправомірну вигоду у сумі 400 доларів США. Чоловіка неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак водій продовжував пропонувати неправомірну вигоду.

Що чекає на порушника

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції для з’ясування усіх обставин. Також на чоловіка склали адміністративний матеріал за ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Наразі за цим фактом слідчими відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні